Brasserie 500

Over ons

Brasserie 500

Wie de drukte van de stad wil ontvluchten om in alle rust zijn dorst te lessen bij een fris drankje of om een heerlijk ijsje op te lepelen, heeft er met Brasserie 500 alleszins een te koesteren adresje bij.

Het eeuwenoude voormalige jachthuis van de adellijke familie Arenberg aan de rand van Heverleebos, is omgetoverd tot een gezellige en kindvriendelijke taverne-brassserie met ruim terras en uitgebreide parking.

Binnen is er plaats voor 145 gasten en op het vernieuwde buitenterras kunnen nog eens 200 mensen zitten. Brasserie 500 beschikt ook over een grote speeltuin voor de kinderen en een ruime parking voor minstens 120 wagens. Zowel binnen als buiten kan je evengoed terecht voor een drankje als voor een hongerstillende schotel. De uitgebreide kaart vermeldt immers een uitgebreide keuze aan snacks en vlees-, gevogelte- en visgerechten in alle prijsklassen. Brasserie 500 biedt een degelijke keuken met verse producten aan tegen een eerlijke prijs, onder het motto “Lekker gewoon en gewoon lekker”. Je kan er dus binnenspringen voor zowel een glaasje huiswijn als een fles Sancerre en evengoed een simpele croque monsieur als een malse steak bestellen.

Tijdens de week komen er vooral heel wat zakenmensen van het industriepark van Haasrode, tijdens de weekends vele wandelaars, families  en vrienden voor een snelle hap, een uitgebreid diner of een lekker vieruurtje

Aan de overkant van de straat is er onze feestzaal De Jacht 500 voor al uw bijeenkomsten, vieringen, feesten, vergaderingen, seminaries, recepties, etc. Dit voor groepen vanaf 20 personen.  Voor meer informatie over de feestzaal kan u terecht op www.dejacht500.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x