Suggesties
Maand van de Vlaamse kost
Voorgerechten
Witloofroomsoep met rookworst |
€ | 7,50 |
Toast met gehakt, sjalotsnippers, slaatje en Vlaamse mosterd |
€ | 13,60 |
Tomaatgarnaal met eitje en cocktailsaus (1 stuk) |
€ | 15,80 |
Hoofdgerechten
Boerenworst met jus de veau en wortelstoemp |
€ | 15,90 |
Kalfslever met ajuinsaus en peterselie aardappel |
€ | 18,90 |
Gebakken balletjes met krieken en bruinbrood met hoeveboter |
€ | 15,90 |
Tomaatgarnaal met eitje, cocktailsaus en frietjes (2 stuks) |
€ | 26,90 |
Gebakken Noordzeetong, verse tartaar, slaatje en frietjes |
€ | 33,70 |
Desserten
Rijstpap met bruine suiker |
€ | 8,90 |
Koekjestaart met crème au beurreen vanillesaus |
€ | 11,70 |
Tournée Minérale (0,0%)
Cornet Oaked | € | 4,10 |
La Chouffe | € | 4,00 |
Mocktail red lagoon | € | 7,90 |
Copperhead gin met raspberry & rhubarb | € | 11,20 |
Virgin orange spritz | € | 6,90 |
Jus d’orange | € | 5,90 |