Impressies

 

Brasserie 500 is gevestigd in een oude hoeve. In het hedendaagse interieur vind je daar weinig van terug, al is er bij de renovatie over gewaakt dat de charme en het tijdloze karakter van het gebouw niet verloren gingen. Met succes. Vandaag is de ruime zaak – met binnen plaats voor liefst 125 personen – onderverdeeld in verschillende hoeken, zodat je altijd een geborgen gevoel hebt.

 

Brasserie

 

Brasserie 500 is een begrip in het Leuvense. Dankzij de lekkere en originele maaltijden, het gezellige interieur en de absoluut ontspannen sfeer voelt iedereen zich hier direct thuis.

 Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding

Brasserie 500 heeft de perfecte ligging. Vlakbij de stad Leuven en de autosnelweg, wat de bereikbaarheid voor zowel Leuvenaars als niet-Leuvenaars ten goede komt. Anderzijds ligt de zaak pal naast Heverleebos.

Het motto “Lekker gewoon en gewoon lekker!”

Brasserie 500 heeft een uitgebreide menukaart. Zin in een eenvoudige snack, of voel je toch meer voor een vlees- of visgerecht? Je vindt het hier allemaal, en altijd dagvers.

 

Exterieur & Terras

 

Kom tot rust op het prachtige buitenterras, met zicht op de bomen, of sluit je wandeling in het bos af met een lekkere koffie of pannenkoek in Brasserie 500. Als extraatje biedt Brasserie 500 een ruime parking aan, vlak naast de deur. Ook de kleinsten worden niet vergeten: zij kunnen zich uitleven op het speeltuintje aan het terras.